MS polymeerit / polyuretaanit liimat

Liimatiivistemassat - MS-polymeerit

Elastisia liima- ja tiivistemassoja käytetään monilla aloilla valmistuksessa sekä asennuksissa. Niissä yhdistyvät hyvä tarttuvuus sekä elastisuus kaikkialla kohteissa joissa kyseiset ominaisuudet vaaditaan. Laajasta valikoimasta löytyy tuotteita esim. nopealle tartunta ajalla, ruostumattomalle teräkselle, kosteille ja märille pinnoille jne. Kysy lisää!

MS #polymeerit ovat vahvoja liimoja ja #tiivisteitä metallien, muovien ja monien muiden materiaalien liimaamiseen sekä sileillä että huokoisilla pinnoilla. Jopa ilman #primerin käyttöä niillä on korkea tartuntalujuus, ne voidaan maalata märkä-märälle eivätkä sisällä #silikoneja ja #isosyanaatteja.

MS-polymeereilla luodut elastiset liimasidokset kestävät hyvin iskuja, iskuja ja tärinää. Erikoisliimoja ja -tiivisteitä kutsutaan usein hybridipolymeereiksi – ne yhdistävät eri tuotteiden positiiviset ominaisuudet ja sopivat hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Elastiset #liimat ovat jo kauan sitten löytäneet tiensä monille teollisuuden aloille – olipa kyseessä metallirakentaminen, kontti- ja laiterakentamisessa, kone- ja laitostekniikassa, huonekaluteollisuudessa, ilmanvaihto- ja ilmastointitekniikassa, sähköteollisuudessa , huvivene- ja venerakennuksessa, ajoneuvojen rakentamisessa, lentoteollisuudessa ja muovitekniikassa – ilman joustavien liimojen käyttöä monien tuotteiden valmistus ei olisi mahdollista.

Tuotteina on myös kaksi erikoista MS-polymeeriä,  – palosuojaussektorille ja elintarviketuotannossa käytettäväksi: Flex 310 M FireSeal ja Flex 310 M ProSeal.