Asennusrasvat

Asennusrasvat ja voiteluaineet

Ennen kaikkea voiteluaineet suojaavat kulumiselta. Kuluminen johtuu kahden osan jatkuvasta liikkeestä toisiaan vasten ja siihen liittyvästä kitkasta. Tämän seurauksena pinnat kuluvat, mikä johtaa materiaalihäviöön. Lisäksi kemialliset ja lämpörasitukset voivat aiheuttaa kulumista. Siksi voiteluaineet ovat välttämättömiä apuvälineitä monilla teollisuudenaloilla, ja niitä käytetään useille komponenteille ja koneille. Voiteluaineet voidaan jakaa eri tyyppisiin voiteluöljyihin, rasvoihin, voitelupastaihin ja kuivavoiteluaineisiin.Voiteluaineita käytetään erottavan kerroksen muodostamiseen ja siten kitkan vähentämiseen kahden toisiaan vasten liikkuvan komponentin välillä. Ne tukevat voimansiirtoa, varmistavat riittävän lämmönsyötön tai jäähdytyksen, vaimentavat tärinää ja pystyvät tiivistämään järjestelmiä ja suojaamaan korroosiolta.

Tuotteiden laatu täyttää ammattikäytön vaatimukset valmistavasta teollisuudesta asennuksiin ja huoltokäyttoon, myös elintarvike- , panimo- ja kosmetiikkateollisuudessa.

Asennusrasvat kiinnileikkautumisen estämiseen - myös metallivapaana versiona!

Weicon Anti-Seize ja Anti-Seize High-Tech asennusrasvat korroosionsuojaukseen sekä helpottamaan asennustöitä. Saatavana pastana ja aerosolina. Lämpötilankesto aina +1.400°C asti.

Voiteluaineet, öljyt, elintarvikerasva ja vaseliinit:

  • PTFE kuivavoiteluaine, silikonispray, elintarviketeollisuudelle hyväksytty bio-fluid voiteluspray, bio-cut leikkuuneste
  • W44T monitoimispray, valkovaseliinispray, AT44 monitoimispray, silikonispray

WEICON Allround - voiteluaineet

  • AL-H, hajuton ja mauton, korkea lämpötilankesto (+160 C)
  • AL-T, Lämpötilankesto +190 C
  • AL-F, yleisvoiteluaine, elintarvike hyväksyntä
  • AL-W, kestää merivettä ja muita nesteitä

Voiteluaineen valinta

Yleensä oikean voiteluaineen valinta riippuu yksilöllisistä vaatimuksista ja erityisesti koneen rakenteesta ja sen käyttöalueesta ja käyttötavasta. Voiteluaineiden pohja antaa tietoa niiden perusominaisuuksista ja sekoittuvuudesta. Kysy lisää!

WEICON -AntiSeize tuotteet ovat luotettava apulainen kaikissa tärkeissä huolto- ja huoltotöissä. Levitetty voitelukalvo estää komponenttien tarttumisen ja helpottaa siten suuresti kokoonpanoa ja purkamista. Lisäksi se johtaa nopeampiin työprosesseihin ja ehkäisee kalliita korjauksia.