Elintarvikehyväksytyt kemikaalit

Weicon kemikaalit elintarvike, lääke- ja kosmetiikkateollisuuteen

Kemikaalit (liimat, lukiteet, puhdistusaineet jne), joilla on elintarvikehyväksyntä, takaavat sinulle oikeat tuotteet tuotantoon, huoltoon sekä asennuksiin, kun kyseessä ovat kohteet, joissa vaaditaan laadukkaita sekä turvallisia tuotteita.

Weicon on kehittänyt tuoteryhmän, joka täyttää vaativat NSF –standardit (National Sanitation Foundation) elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa. Näitä tuotteita voidaan käyttää turvallisesti kemikaaleilleherkissä kohteissa esim. ruoka-, leipomo- lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa. Tuotesarjastamme löytyy ratkaisu lähes kaikkiin kohteisiin eri tuotannon aloilla.

WEICON kemikaalit elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa

Herkillä aloilla, kuten #elintarvike, #juomien tuotanto ja panimot, #lääketeollisuus ja #kosmetiikkatuotteiden valmistus, noudatetaan tiukkoja hygieniastandardeja ja ohjeita. Siksi näiden alueiden pinnat, koneet ja laitteet on puhdistettava perusteellisesti ja hygieenisesti ja huollettava säännöllisesti. Puhtaus ja hygienia ovat myös tärkeitä huolto- ja korjaustöissä, joita mahdollisesti tarvitaan. Näiden herkkien alueiden koneissa ja laitteissa voidaan käyttää vain korkeat vaatimukset täyttäviä erikoistuotteita. Elintarvikkeiden tuotantoon, lääketeollisuuteen ja kosmeettisten tuotteiden valmistukseen WEICON tarjoaa lukuisia ratkaisuja tuotantoon, puhdistukseen, kunnossapitoon ja korjaukseen. Olipa kyseessä #syanoakrylaatti #liimat, kaksikomponenttiset #epoksihartsijärjestelmät, #tiivisteet tai tekniset suihkeet – tarjoamme oikean tuotteen moneen eri käyttötarkoitukseen. WEICON syanoakrylaattiliima WEICON O

1 2 3