RST -peittausaineet / hitsaussaumojen puhdistus

Ruostumattoman teräksen peittaus ja passivointi

Nitty Gritty -sähkökemiallinen peittauskone

Tuomme maahan ja varastoimme Nitty-Gritty sähkökemialliset koneet, peittaustahnat, peittausteipit ja peittausnesteet ruostumattomien hitsaussaumojen puhdistukseen, passivointiin ja kiillotukseen. Valikoimasta löytyy myös elektrokemiallinen metallinmerkkauskone kaikkien metallien merkitsemiseen. Ota yhteyttä ja tulemme esittelemään sinun tarpeisiin soveltuvan koneen. 

Ruostumattoman teräksen peittausaineet / peittaushappo

Peittausaineet ovat ruostumattoman teräksen pintakäsittelyyn tarkoitettuja kemikaaleja. Peittausaineiden avulla palautetaan ruostumattoman teräksen alkuperäiset ominaisuudet ja korjataan pinnalle syntyneet vauriot.

Tuomme maahan ja varastoimme tuotteita ruostumattoman teräksen peittaukseen ja passivointiin. Valikoimastamme löytyy:

  1. Peittausaineet (ruiskupeittaus ja allaspeittausaineet)
  2. Peittaustahnat
  3. Passivointiaineet
  4. Esipuhdistusaineet
  5. Peittausruiskut ja peittausaltaat
  6. Suojavarusteet
  7. Peittausnauhat
  8. Laserpuhdistus

Peittauspumput, peittausaltaat, peittauspensselit

Peittauskoneet

Peittausnauha

Peittausaineet

Metallin merkkauskoneet / etsaus

Nitty-Gritty on valmistanut patentoituja sähkökemiallisia ruostumattoman teräksen peittauskoneita yli 20 vuotta. Edistyksellinen teknologia yhdessä elektrokemiallisen reaktion kanssa takaavat peittauksen, passivoinnin ja kiillotuksen kaikille ruostumattomille teräksille, nopeasti, säästäen aikaa, jättämättä jälkiä sekä käyttäjälle turvallisesti. Laajasta mallistosta löytyy oikea kone niin kenttäolosuhteisiin kuin konepajakäyttöönkin.

Derustit -on valmistanut peittauskemikaalit krominikkeliteräksille, nikkelille ja nikkeliseoksille, kuparilla ja kupariseoksille sekä nimonic, hastelloy, incoloy, inconel, monel jne. erikoisseoksien pintakäsittelyyn yli 40 vuotta. 

Tacab - peittausaineet, peittauspastat, peittauspumput, peittausaltaat ja suojavarusteet