Kulumisen kestävät tuotteet ja pinnoitteet

Panssarilevyt, kulutuslevyt, kulutuspalat, kulutusosat, kulutussuojat, kovapinnoitteet, kulutusteräkset -- Exterme Wear Protection - Wear liners

Teollisuuden eri prosesseihin liittyy voimakas komponenttien kuluminen (abraasio, eroosio, korroosio, adheesio). Komponenttien tuhoutumisen lisäksi, ylimääräiset huoltokatkot ja tuotannon menetykset aiheuttavat merkittävän kustannuserän käyttökustannuksista. 

Me tarjoamme asiantuntemusta, tuotteita sekä asennuksen kulumisongelmia vastaan. Asiakkaitamme ovat monet Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla toimivat laitevalmistajat, tuotantolaitokset, kaivokset, louhokset ja teollisuuden kunnossapito yritykset. Asiakkaamme ovat saavuttaneet merkittäviä kustannussäästöjä ja käyttöiän pidennyksiä oikeilla materiaali valinnoilla.

Meidän tarjoamina tuotteita kulutussuojaukseen ovat esimerkiksi kulutus- ja panssarilevyt hitsatulla- /metalarc tai sintratulla pinnoitteella, vuoratut ja kovahitsatut siirtoputket, tekniset keraamit kuten alumiinioksidi, sulabasaltti ja piikarbidi, valettava ja ruiskutettava kovamassa, kovabetoni, Corodur kovahitsaus pinnoitukset sekä polyuretaanipinnoitukset.

Edustuksemme ja meidän maahantuomat tuotteet

  • Kalenborn - tekniset keraamit (alumiinioksidi, sulabasaltti, piikarbidi), kulutuskäyrät, keraamiset kulutuslevyt
  • Vautid - hitsatut panssarilevyt / kulutuslevyt
  • Corodur - kovahitsauspinnoitteet ja hitsauslisäaineet
  • Pucest - Polyuretaaniset kulutuslevyt / sekoittimien varaosat ja pesulaitteet
  • Shotec - Sintratut kulutuslevyt / kovametallilevyt (Volframikarbi, kromikarbidi)

ovat toimineet ja kehittäneet kulutussuojausmenetelmiä ja materiaaleja yhteensä jo yli 100 vuotta. Suurimmat asiakkaat toimivat murskaus ja kierrätys-, energia-, teräs- sementti-, kaivosteollisuuden ja kunnossapidon sekä prosessiteollisuuden parissa.

Kulutuslevyt

Kalcret kulumissuojaus pinnoitukset

Polyuretaanilevyt ja pinnoitukset

Vuoratut teräsputket ja kulutuskäyrät

Tekniset keraamit

Komposiittimassat ja kemialliset metallit

Näytä kaikki tuotteet (18)

Valut

Asiakaskohtaiset ratkaisut ja asennus