Kulumisen kestävät tuotteet ja pinnoitteet

Kulutuslevyt, kulutuspalat, kulutusosat, kulutussuojat

Teollisuuden eri prosesseihin liittyy voimakas komponenttien kuluminen. Komponenttien tuhoutumisen lisäksi, ylimääräiset huoltokatkot ja tuotannon menetykset saattavat viedä pohjan koko laitoksen taloudelliselta menestykseltä. Tämä ei ole hyväksyttävää kovilla kansainvälisillä markkinoilla ja se voidaan ehkäistä luotettavalla kulutussuojauksella. Tärkeätä on oikean kulutusta suojaavan vuorausmateriaalin valinta käyttökohteen mukaan, jotta saavutetaan mahdollisimman kustannustehokas ratkaisu asiakkaalle ja ympäristölle.

Me tarjoamme asiantuntemusta, tuotteet sekä asennuksen teollisuudessa tapahtuvaa kulumista vastaan. Asiakkaitamme ovat monet Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla toimivat suuryritykset ja teollisuuden kunnossapito yritykset. He ovat saavuttaneet merkittäviä kustannussäästöjä ja käyttöiän pidennyksiä oikeilla materiaali valinnoilla käyttökohteesta riippuen.

Tuotteita kulutussuojaukseen ovat esimerkiksi kulutus- ja panssarilevyt hitsatulla- /metalarc tai sintratulla pinnoitteella, vuoratut ja kovahitsatut teräsputket, tekniset keraamit kuten alumiinioksidi ja piikarbidi, valettava ja ruiskutettava kovamassa, kovabetoni sekä  Corodur kovahitsaus pinnoitukset käyttökohteen mukaan.

Edustuksemme

  • Kalenborn
  • Vautid
  • Corodur
  • Pucest
  • Shotec

ovat toimineet ja kehittäneet kulutussuojausmenetelmiä ja materiaaleja yhteensä jo yli 100 vuotta. Suurimmat asiakkaat toimivat energia-, teräs- sementti- ja kaivosteollisuuden kunnossapidon sekä prosessiteollisuuden parissa.

Kalcret pinnoitukset

Komposiittimassat ja kemialliset metallit

Näytä kaikki tuotteet (17)

Kulutuslevyt

Kovavalut

Vuoratut teräsputket ja -käyrät

Polyuretaanilevyt ja pinnoitukset

Tekniset keraamit

Asiakaskohtaiset ratkaisut ja asennus