Kulumisen kestävät tuotteet ja pinnoitteet

Panssarilevyt, kulutuslevyt, kulutuspalat, kulutusosat, kulutussuojat, kovapinnoitteet, kulutusteräkset

Teollisuuden eri prosesseihin liittyy voimakas komponenttien kuluminen (abraasio, eroosio, korroosio, adheesio). Komponenttien tuhoutumisen lisäksi, ylimääräiset huoltokatkot ja tuotannon menetykset aiheuttavat merkittävän kustannuserän käyttökustannuksista. 

Me tarjoamme asiantuntemusta, tuotteita sekä tarvittaessa asennuksen teollisuudessa tapahtuvaa kulumista vastaan. Asiakkaitamme ovat monet Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla toimivat laitevalmistajat, tuotantolaitokset ja teollisuuden kunnossapito yritykset. Asiakkaamme ovat saavuttaneet merkittäviä kustannussäästöjä ja käyttöiän pidennyksiä oikeilla materiaali valinnoilla käyttökohteesta riippuen.

Meidän tarjoamina tuotteita kulutussuojaukseen ovat esimerkiksi kulutus- ja panssarilevyt hitsatulla- /metalarc tai sintratulla pinnoitteella, vuoratut ja kovahitsatut siirtoputket, tekniset keraamit kuten alumiinioksidi, sulabasaltti ja piikarbidi, valettava ja ruiskutettava kovamassa, kovabetoni sekä Corodur kovahitsaus pinnoitukset käyttökohteen mukaan.

Edustuksemme

  • Kalenborn - tekniset keraamit (alumiinioksidi, sulabasaltti, piikarbidi)
  • Vautid - hitsatut panssarilevyt / kulutuslevyt
  • Corodur - hitsauspinnoitteet ja hitsauslisäaineet
  • Pucest - Polyuretaaniset kulutuslevyt / sekoittimien varaosat ja pesulaitteet
  • Shotec - Sintratut kulutuslevyt /kovametallilevyt

ovat toimineet ja kehittäneet kulutussuojausmenetelmiä ja materiaaleja yhteensä jo yli 100 vuotta. Suurimmat asiakkaat toimivat murskaus ja kierrätys-, energia-, teräs- sementti-, kaivosteollisuuden ja kunnossapidon sekä prosessiteollisuuden parissa.

Kulutuslevyt

Kalcret kulumissuojaus pinnoitukset

Polyuretaanilevyt ja pinnoitukset

Vuoratut teräsputket ja kulutuskäyrät

Tekniset keraamit

Komposiittimassat ja kemialliset metallit

Näytä kaikki tuotteet (18)

Valut

Asiakaskohtaiset ratkaisut ja asennus