Hitsauslisäaineet

Hitsin hyvä jo yli 40 vuotta

Hitsauslisäaineet

Olemme erikoistuneet kova- ja korjaushitsaukseen, mutta varastostamme löytyy myös hitsauslisäaineet mustan ja kirkkaan, alumiinin hitsaamiseen sekä erityyppisiä superseoksia. Olemme maahantuojana aidolle ja alkuperäiselle Corodur Fülldraht GmbH tuoteperheelle. Corodur Fülldraht GmbH on valmistanut täytelankoja kovahitsaamiseen yli 30-vuotta ja on merkittävä toimija maailmalla kovahitsauksen parissa.

Varastostamme löytyy n. 800 eri tuotenimikettä kaarihitsaukseen ja voimme toimittaa myös pieniä eriä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Valikoimassa on suojakaasulliset ja suojakaasuttomat täytelangat, metallitäytelangat, Mig/Mag- ja Tig-langat sekä hitsauspuikot, juotteet, juoksutteet, peittausaineet ja hitsauskemikaalit.

Hitsaus

on terästen ja metalliseosten yleisin liittämismenetelmä. Metalliseosten suuren lukumäärän takia saattaa hitsauslisäaineen valinta olla ongelma. Tämä on totta varsinkin korjaushitsauksessa, koska hitsattava perusaine saattaa olla tuntematon tai se ei alkujaan ole tarkoitettu hitsattavaksi. Lisäongelmia tuovat vaikeat hitsausolosuhteet ja epäpuhtaudet hitsattavissa kohteissa.

Hitsaajan käsikirjassa on sisällytetty hitsauslisäaineiden lisäksi huomattava määrä hitsausmetallurgiaa ja erilaisia valintataulukoita ja menetelmiä oikean lisäaineen ja juotteen valintaan sekä korjaushitsaus- ja kovahitsausohjeita. Mutta koska ongelmat eivät ole yksiselitteisiä, parhaan lopputuloksen varmistamiseksi ota yhteyttä myynti@impomet.com tai alueesi myyjään.

Hitsaajan käsikirjaa voi käyttää myös oppimateriaalina tai kovahitsaus- / korjaushitsausoppaana.

Tig_tuubi

Alumiinin hitsaus

Hiilikaaritalttaus

Korjaushitsaus

Näytä kaikki tuotteet (17)

Kovahitsaus

Näytä kaikki tuotteet (41)

Nikkeli- ja kupariseosten hitsaus

Ruostumattomien terästen hitsaus

Seostamattomien ja niukkaseoksisten terästen hitsaus

Täytelankahitsaus

Korjaushitsaus, hitsauslisäaine, kovahitsaus, hitsin hyvä, hitsin kova, kaarihitsaus