Olemme erikoistuneet kova- ja korjaushitsaukseen, mutta varastostamme löytyy myös lisäaineet mustan ja kirkkaan hitsaamiseen. Varastostamme löytyy n. 800 eri tuotenimikettä ja voimme toimittaa myös pieniä eriä asiakkaiden tarpeiden mukaan. 

Hitsauslisäaineet

Hitsin hyvä jo yli 40 vuotta

Olemme erikoistuneet kova- ja korjaushitsaukseen, mutta varastostamme löytyy myös hitsauslisäaineet mustan ja kirkkaan hitsaamiseen. Olemme maahantuojana aidolle ja alkuperäiselle Corodur Fülldraht GmbH tuoteperheelle. Corodur Fülldraht GmbH on valmistanut täytelankoja kovahitsaamiseen yli 30-vuotta ja merkittävä toimija maailmalla kovahitsauksen parissa.

Varastostamme löytyy n. 800 eri tuotenimikettä ja voimme toimittaa myös pieniä eriä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Valikoimassa on täytelangat, Mig/Mag- ja Tig-langat sekä hitsauspuikot. Hitsaajan käsikirjassa on esitelty menetelmiä oikean lisäaineen valintaan sekä korjaushitsausohjeita, mutta koska ongelmat eivät ole yksiselitteisiä, parhaan lopputuloksen varmistamiseksi ota yhteyttä myynti@impomet.com tai alueesi myyjään

Tig_tuubi

Alumiinin hitsaus

Korjaushitsaus

Kovahitsaus

Näytä kaikki tuotteet (28)

Nikkeli- ja kupariseosten hitsaus

Ruostumattomien terästen hitsaus

Seostamattomien ja niukkaseoksisten terästen hitsaus

Täytelankahitsaus