Hitsauslisäaineet

Hitsin Hyvä ® jo 50 vuotta

Hitsauslisäaineet

-MIG-/MAGlangat GMAW- Täytelangat (FCAW ja MCAW) - Hitsauspuikot (SMAW) - Tig-langat (GTAW) - jauhekaari (SAW) - special alloys

Impomet Oy toimii maahantuojana ja tukkurina hitsauslisäianeissa. Olemme erikoistuneet kova- ja korjaushitsaukseen sekä erikoisseoksiin, mutta varastostamme löytyy myös hitsauslisäaineet mustan ja kirkkaan, alumiinin hitsaamiseen sekä erityyppisiä superseoksia ja erikoisseoksia.

Olemme maahantuojana mm. aidolle ja alkuperäiselle Corodur Fülldraht GmbH tuoteperheelle. Corodur Fülldraht GmbH on valmistanut täytelankoja kovahitsaamiseen yli 30-vuotta ja on merkittävä toimija maailmalla kovahitsauksen parissa.

Hitsauslisäaineet Tampere - kilpailuta hitsauslisäineet

Varastostamme löytyy yli 5000 eri tuotenimikettä kaarihitsaukseen. Toimimme useiden eri valmistajien kanssa yhteistyössä, jotta voimme toimittaa lähes minkä tahansa hitsauslisäaineen tai halkaisijan asiakkaiden tarpeiden mukaa, ilman suuria minimitilausmääriä.

Varastovalikoimassa on suojakaasulliset ja suojakaasuttomat täytelangat, metallitäytelangat, Mig/Mag-, Tig- ja sekä hitsauspuikot, juotteet, juoksutteet, peittauskemikaalit, peittauskoneet ja hitsauskemikaalit. Jauhekaarilangat ja hitsausnauhat ovat poikkeuksia lukuunottamatta tilaustuotteita.

-seostamattomat - ruostumattomat - nikkeliseokset - kovahitsaus - korjaushitsaus - juottaminen - stelliitti - kupariseokset - pronssit - valuraudaut - alumiinit - erikoisseokset - liitoshitsaus - päällehitsaus - kovahitsaus

Hitsausopas / Hitsaus - kuinka valita oikea hitsauslisäaine?

Hitsaajan käsikirjassa on sisällytetty korjaushitsausoppaan ja hitsauslisäaineiden lisäksi huomattava määrä hitsausmetallurgiaa ja erilaisia valintataulukoita ja menetelmiä oikean lisäaineen ja juotteen valintaan sekä liitoshitsaus-, korjaushitsaus-, liitos-, päällehitsaus ja kovahitsausohjeita. Mutta koska ongelmat eivät ole yksiselitteisiä, parhaan lopputuloksen varmistamiseksi ota yhteyttä myynti@impomet.com tai alueesi myyjään.

Hitsaajan käsikirjaa voi käyttää myös oppimateriaalina tai kovahitsaus- / korjaushitsausoppaana.

Impomet_Hitsin_Hyvä

korjaushitsaus ja sekaliitoshitsaus

Näytä kaikki tuotteet (30)

Kovahitsaus

Näytä kaikki tuotteet (61)

Alumiinin hitsaus

Nikkeli- ja kupariseosten hitsaus

Ruostumattomien terästen hitsaus

Metalli- ja ruiskutusjauheet

Seostamattomien ja niukkaseoksisten terästen hitsaus

Näytä kaikki tuotteet (17)

Erikoisseokset

Täytelankahitsaus

Hiilikaaritalttaus

Hitsauskemikaalit ja korroosion suojat

hitsari