Hitsauslisäaineet

Hitsin Hyvä ® jo yli 40 vuotta

Hitsauslisäaineet

-MIG-/MAGlangat GMAW- Täytelangat (FCAW ja MCAW) - Hitsauspuikot (SMAW) - Tig-langat (GTAW) - jauhekaari (SAW) - special alloys

Olemme erikoistuneet kova- ja korjaushitsaukseen sekä erikoisseoksiin, mutta varastostamme löytyy myös hitsauslisäaineet mustan ja kirkkaan, alumiinin hitsaamiseen sekä erityyppisiä superseoksia ja erikoisseoksia. Olemme maahantuojana mm. aidolle ja alkuperäiselle Corodur Fülldraht GmbH tuoteperheelle. Corodur Fülldraht GmbH on valmistanut täytelankoja kovahitsaamiseen yli 30-vuotta ja on merkittävä toimija maailmalla kovahitsauksen parissa.

Varastostamme löytyy yli 1000 eri tuotenimikettä kaarihitsaukseen ja voimme toimittaa myös pieniä eriä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Valikoimassa on suojakaasulliset ja suojakaasuttomat täytelangat, metallitäytelangat, Mig/Mag- ja Tig-langat sekä hitsauspuikot, juotteet, juoksutteet, peittauskemikaalit, peittauskoneet ja hitsauskemikaalit.

Hitsausopas / Hitsaus

Hitsaajan käsikirjassa on sisällytetty korjaushitsausoppaan ja hitsauslisäaineiden lisäksi huomattava määrä hitsausmetallurgiaa ja erilaisia valintataulukoita ja menetelmiä oikean lisäaineen ja juotteen valintaan sekä liitoshitsaus-, korjaushitsaus- ja kovahitsausohjeita. Mutta koska ongelmat eivät ole yksiselitteisiä, parhaan lopputuloksen varmistamiseksi ota yhteyttä myynti@impomet.com tai alueesi myyjään.

Hitsaajan käsikirjaa voi käyttää myös oppimateriaalina tai kovahitsaus- / korjaushitsausoppaana.

Impomet_Hitsin_Hyvä

Alumiinin hitsaus

Erikoisseokset

Korjaushitsaus

Näytä kaikki tuotteet (19)

Kovahitsaus

Näytä kaikki tuotteet (55)

Hiilikaaritalttaus

Nikkeli- ja kupariseosten hitsaus

Ruostumattomien terästen hitsaus

Seostamattomien ja niukkaseoksisten terästen hitsaus

Täytelankahitsaus

Hitsauskemikaalit ja korroosion suojat

hitsari