Ratkaisuja ja materiaaleja teollisuuden kunnossapidolle

Teollisuuden kunnossapito - kumppani kulumisen torjuntaan

Kunnossapidon materiaalivalintojen haasteet ovat keskeinen aihe, joka vaikuttaa suoraan laitteiden ja järjestelmien toimintavarmuuteen sekä yrityksen kustannustehokkuuteen. Oikeiden materiaalien valinta voi vähentää seisokkiaikoja, pidentää laitteiden käyttöikää ja parantaa kokonaisvaltaista suorituskykyä. Oikein valitut materiaalit eivät ainoastaan alenna kunnossapitokustannuksia, vaan ne myös edistävät kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisyyttä. Lue lisää saadaksesi käytännön vinkkejä ja asiantuntijoiden näkemyksiä, jotka auttavat sinua tekemään informoituja päätöksiä materiaalivalinnoissa.

Tarjoamme melkein 50 vuoden kokemuksella tuotteita, ratkaisuja sekä asennuksia vaativiin prosessiteollisuuden käyttökohteisiin, joissa tarvitaan suojaa korroosiota, kulutusta, eroosiota tai melua vastaan. Suomen laajin kulumisen torjuntaan suunnattu tuotevalikoimamme kattaa pinnoitemateriaalit, niin raskaisiin kulutuskohteisiin kuin liukupintoihinkin.

Kunnossapidon merkitys laitteiden käyttöiän pidentämisessä

Oikein pinnoitus menetelmien ja materiaalien valinta  tuo kustannussäästöjä seisakkien pidentymisen johdosta sekä pienentää asiakkaiden hiilijalanjälkeä. 

Tuotteita ja menetelmiä kehitetään jatkuvasti päämiestemme kanssa, jotta saavutetaan paras mahdollinen laatu ja kustannustehokkuus asiakkaalle.

Katso lisää

1. Vautid panssariteräslevyt

2. Tekniset keraamit

3. Kulutuskäyrät ja putket

4. Kovasementtipinnoitukset

5. Kemialliset metallit

Ennaltaehkäisevä kunnossapito kulutusta kestävillä materiaaleilla