Lukitteet ja tiivistysaineet

Weiconlock lukitteet ja tiivisteaineet

ovat tarkoitettu teollisuuden ammattikäyttöön. Lukituslujuudet ja viskositeetti valitaan asiakkaan kohteen vaatimusten mukaisesti. Tuotteet ovat yksikomponenttisia ja kestävät normaaleja polttoaineita sekä öljyjä. Toimitamme myös vaativiin käyttökohteisiin sertifioituja tuotteita.

Weiconlock pysyy nesteenä niin kauan kun se on ilmakontaktissa. Kovettuminen ei ala ennen kuin liima-aine liitoksessa saa metallikontaktin sekä ilman saanti ehkäistään. HUOM! muista käyttää aktivaattoria passiivisten materiaalin kanssa (ruostumattomat, alumiini, nikkeli, jne)

Lukite valikoima:

  • Kierrelukitteet pulttien ja mutterien lukitsemiseen (ns. ruuvilukite)
  • Laakerilukitteet ja sylinterimäisten osien kiinnitys lukitteet
  • Putki- ja kierretiivisteet
  • Laippa- ja tasopintatiivisteet
  • Hydrauliikkatiivisteet ja hydraylilukitteet
  • Aktivaattori F passiviisille materiaaleille (ruostumattomat, alumiini, nikkeli, tina, sinkki)
  • Sinettilakat

Pakkauskokoja on monia erilaisia ja automaatinkin käyttö onnistuu. Ota yhteyttä, niin etsitään teidän tarpeille sopivat tuotteet.

Katso video oikeanlaisen lukitteen valitsemisesta https://www.youtube.com/watch?v=PvKeiXCY20U&list=PLONgizyftEpOXl3eU5s-O4FJXhXbuLDkU&index=9 

Onko liimaaminen ongelma tai oikeaa lukitetta ei meinaa löytyä? Ota yhteyttä myynti@impomet.com , niin ratkaistaan liimaamiseen liittyvät ongelmat yhdessä.

Lukite, kierrelukite, tiivisteaine,

Lukitteet ja tiivisteaineet

Näytä kaikki tuotteet (19)

Kierretiivistysnauha

Pysyvästi elastinen tiivistysaine

Sinettilakat

WEICONLOCK lukite on nopea, luotettava sekä taloudellinen tuote lukitsemiseen, tiivistämiseen ja kiinnittämiseen, kaikenlaisten kierteiden, sylintereiden ja laippojen liitoksiin.

Etsimme myös lisää jälleenmyyjiä, sekä edustajia Weicon tuotteille. Ota yhteyttä!