Komposiittimassat ja kemialliset metallit

Weicon Komposiittimassat ja kemialliset metallit | korjaus- ja kunnossapitokemikaalit

Keinometallit ovat kunnossapidon tuotteita kustannustehokkaaseen nopeaan ja pysyviin korjauksiin, kiinnityksiin, täyttöihin, liukupinnoinnoiksi sekä kulutuksen kestäviin pinnoituksiin erilaisille materiaaleille.

WEICON kemialliset metallit ovat kaksikomponenttisia epoksihartsiyhdisteitä, jotka ovat kutistumattomia kovettuessaan. Kovettumisen jälkeen ne ovat koneistettavissa ja tämä mahdollistaa tuotteiden käytön erilaisissa korjauksissa ja kunnossapidon kohteissa.

Käyttökohteita keinometalleille mm.: pumppujen huolto ja korjaus, valuosien korjaus, akselien korjaus / pinnoittaminen, kulutuspinnat iskua hankaavaa kulutusta sekä korroosiota vastaan, liukupinnat, koneiden värinän poistaminen. Pinnoitukset, tiivistykset, täyttö ja valaminen.

Keinometalli tuotteet (epoksihartsit):

1. titaani, ruostumaton teräs, alumiini, keraami pohjaisina (Ceramic Epoxy)

2. hankaavalle ja iskumaiselle sekä korroosio kulutukselle

3. liukupinnoiksi sekä antistaattinen pinnoitus

4. korkeille lämpötiloille, hapon kestävänä sekä pinnoitettaviksi kosteisiin ja märkiin olosuhteisiin

5. täytöt, valut, pinnoitteet

Saatavilla myös IMPA, ISSA ja elintarvikehyväksyttyjä epoksihartsituotteita.

Kaivokset, murskat, varustamot, elintarviketeollisuus, marine epoxy

Katso pdf käyttökohde-esimerkkejä kuten teollisuus tuulettimen korjaus / vuoraus hankaavaa kulutusta vastaan.

1 2

Kemiallinen metalli - mitä se on?

Termi Kemiallinen metalli tarkoittaa epoksihartsituotteita, jotka koostuvat kahdesta komponentista, hartsista ja kovettimesta. Tämän lisäksi tuotteesta riippuen hartsikomponenttiin sekoitetaan terästä, alumiinijauhetta tai mineraalitäyteaineita, jotka parantavat tuotteen teknisiä ominaisuuksia, kuten puristuslujuutta ja lämmönjohtavuutta.

Epoksihartsit soveltuvat monenlaisiin sovelluksiin eri teollisuusalueilla. Kemiallista metallia voidaan käyttää esimerkiksi teollisessa sarjatuotannossa liimaukseen, pinnoitteisiin ja kestäviin korjauksiin eri materiaaleille.

 Kahden komponentin sekoittamisen jälkeen muovimetalli kovettuu huoneenlämmössä kiinteäksi, metallimaiseksi materiaaliksi, joka voidaan sitten työstää. Se voidaan tarvittaessa porata, jyrsiä, hioa tai viilata.