Pucest polyuretaanilevyt useina vahvuuksina ja erilaisilla kovuuksilla, ilman vahviketta tai teräs- tai alumiiniverkolla vahvistettuna.

Pucest - polyuretaanilevyt | tekniset muovit

Pucest polyuretaanilevyjä voidaan käyttää esimerkiksi tiivisteinä, vuorauksina tai materiaalivirtojen ohjaimina. Levyvahvuudet alkavat muutamasta millimeristä aina useisiin kymmeniin millimetreihin. Kovuus  valitaan käyttötarkoituksen mukaan, pehmeät sopivat erittäin hyvin tiivisteiksi ja kovemmat kohteisiin joissa tarvitaan pienempää kitkaa materiaalin liukumisen helpottamiseksi. Saatavilla myös yhdistelmälevyjä esim.  Pucest PU + PTFE, Pucest PU + UHMW 

Teräs- tai alumiiniverkolla vahvistettujen PU levyjen kiinnittäminen on erityisen helppoa. Levyt voidaan kiinnittää haluttuun kohtaan ruuveilla, parhaiten siihen soveltuvat uppokantaruuvit jolloin ruuvin kanta uppoaa PU levyyn ja jää suojaan kuluttavalta materiaalilta.

Teräs- tai alumiiniverkollisten levyjen vahvuutena suositellaan vähintään 12 millimeriä jolloin teräs- tai alumiiniverkon päälle jää tarpeeksi polyuretaania.

Käyttökohteita: Kaivosteollisuuden, terästeollisuuden ja prosessiteollisuuden eri kohteet, kuten kuljetinjärjestelmien osat, liukupinnat, suppilot, säiliöt, suppilot, seulat, kulutuslevyt jne.

Edut: Kevyt ja helppo asentaa, erinomainen kulutuksen kesto kumiin tai teknisiin muoveihin verrattuna

Lisätietoa polyuretaanilevyistä sekä niiden työstämisestä.

Pyydä tarjous

Polyuretaanilevyt ja pinnoitukset