Kalcret kulumissuojaus pinnoitukset

Kalcret kulumissuojauspinnoite: Kestävä ja tehokas ratkaisu teollisuuden tarpeisiin

Sementtipohjainen Kalcret pinnoite on innovatiivinen ja korkealaatuinen ratkaisu, joka tarjoaa erinomaisen suojan teollisuuden eri sovelluksissa. Tämä pinnoite on suunniteltu erityisesti kestämään äärimmäisiä olosuhteita, kuten korkeita lämpötiloja, kemiallisia altistuksia ja mekaanista kulutusta. Kalcret-pinnoite soveltuu erinomaisesti esimerkiksi voimalaitoksiin, sementtitehtaisiin, terästeollisuuteen ja muihin raskaan teollisuuden kohteisiin.

KALCRET sementtipohjaiset kulumissuojaus pinnoitteet ovat tarkoitettu suurien pintojen nopeaan vuoraukseen.

Sementillä sidottu materiaali saumattomien vuorausten valmistukseen, kun kohteessa on korkea abrasiivinen kulutus ja lämpötila. Käyttölämpötila: aina +1200 °C saakka riippuen kohteesta ja geometriasta.

Edut:

1. **Kestävyys ja pitkäikäisyys**: Kalcret-pinnoite tarjoaa erinomaisen kulutuskestävyyden, mikä pidentää laitteiden ja rakenteiden käyttöikää.
2. **Kemiallinen kestävyys**: Pinnoite kestää hyvin erilaisia kemikaaleja ja korroosiota, mikä tekee siitä ihanteellisen vaativiin ympäristöihin.
3. **Lämpötilan kesto**: Kalcret-pinnoite sietää korkeita lämpötiloja ilman, että sen ominaisuudet heikkenevät, mikä takaa luotettavuuden myös kuumissa olosuhteissa.
4. **Helppo huoltaa**: Pinnoitteen huoltaminen ja korjaaminen on vaivatonta, mikä vähentää seisokkiaikoja ja ylläpitokustannuksia.

Saatavilla: muurattava / valettava / ruiskutettava / valmiiksi räätälöidyt kappaleet asiakkaan piirustusten mukaan. Teemme myös asennustyöt käyttökohteessa tai valmiiksi konepajalla.

Käyttökohteet: Teollisuuslaitosten komponentit kuten kulutuskäyrät, putket, syklonit, sekoittimet, kourut, rampit, myllyt, siilot, syöttimet. Hiili- ja turvevoimalaitokset, terästehtaat ja mineraali- ja kaivosteollisuus.

Kalcret_kovamassa