Teknisiä keraameja käyttämällä saavutetaan prosessiteollisuuden koneiden, laitteiden sekä varastointijärjestelmien kuluvissa paikoissa erinomaisia tuloksia. 

Tekniset keraamit

Kalenborn on valmistanut teknisiä keraameja, keraamilevyjä ja kovamassoja yli 90-vuotta. Tuotteet ovat suunniteltu parantamaan ja ehkäisemään prosessiteollisuuden eri osa-alueilla tapahtuvaa kulumisen ongelmia. Kulumisen torjunta (Wear Protection) on Kalenbornin erikoisalaa energia- kaivos, teräs- ja betoniteollisuudessa.

Oikein valittuja vuorausmateriaaleja käyttämällä saavutetaan korkea energiatehokkuus, sekä vähäiset tuotantokatkot ja näin parannetaan kustannustehokkuus tehokkuutta.

Oikean materiaalin valintaan vaikuttaa mm. kuluttava materiaali, sen vauhti, koko ja muoto, sekä lämpötila yms. Koska kulumista aiheuttavia elementtejä on niin monta, yleensä yhtä hyvää ratkaisua ei voi tarjota eikä yleisiä nyrkkisääntöjä ole. Pyydä apua asiantuntijaltamme oikean ratkaisun löytämiseksi. Tuotepäällikkönä ja asiantuntijana kulumisen torjunnan ratkaisuissa toimii Jukka Floor. 

Alla esitelty yleisesti muutamia yleisimmin käytettyjä tuotteitamme. Kysy lisää ja sovi konsultointikäynti myynti@impomet.com / Jukka Floor (jukka.floor@impomet.com)