Helppokäyttöinen Pick&Clean peittausnauha. Ainoa peittaustuote, jolla on elintarviketeollisuuden hyväksyntä.

Pick&Clean peittausnauha

Pick&Clean peittausnauha on helppokäyttöinen tuote ruostumattomien terästen peittaukseen

Pick&Clean peittausnauhaa käyttävät ruostumattomien terästen hitsausta tekevät yritykset sekä elintarvike-, lääke- tai kemianteollisuuden kunnossapitäjät sekä laitevalmistajat.

Edellä mainituilla toimialoilla on paljon rajoituksia mitä saa viedä tuotantoalueille. Normaalisti lainsäädäntö ei anna viedä elintarvike-, lääke- tai kemianteollisuuden tuotantoalueille mitään nesteitä tehtaan omien tuotteiden herkkyyden vuoksi. Koska Pick&Clean peittausnauha ei ole neste, se soveltuu edellä mainittuihin kohteisiin. Tiedossamme ei ole teollisuuslaitosta, missä Pick&Clean peittausnauhaa ei saisi käyttää.

Pick&Clean peittausnauhaa käytettäessä rajoitusten määrä on huomattavasti vähäisempi kuin käytettäessä peittaushappoja ja tahnoja.

Yritykset  jotka hitsaavat ruostumattomia teräksiä varsinkin elintarviteollisuuden tiloissa, saavat helpon ja turvallisen ratkaisun peittaukseen käyttämällä Pick&Clean peittausnauhaa.

https://www.youtube.com/watch?v=BxFkWVuCaTY

Pakkaus sisältää:

  • Peittausnauha sprayllä, joka sisältää peittausnauhaa 25 m, Inox Fit neutralointisprayn sekä suojakäsineet
  • Peittausnauha pyyhkeellä, joka sisältää peittausnauhaa 25 m, neutralointipyyhkeitä sekä suojakäsineet. Elintarvike hyväksytty!

Pick&Clean peittausnauha pyyhkeellä soveltuu käytettäväksi elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuden ruostumattomien terästen hitsaussaumojen peittaukseen.

Helppokäyttöinen:

Pick&Clean peittausnauha painellaan peitattavan hitsaussauman päälle mahdollisimman tiiviisti. Annetaan vaikuttaa  5 - 10 minuuttia ja poistetaan. Peitattu kohta puhdistetaan Inox Fit sprayllä ja pyyhitään kuivaksi tai vaihtoehtoisesti käytetään pakkauksessa mukana olevaa neutralointipyyhettä, jolla peitattu kohta pyyhitään. Peittauksen ja neutraloinnin päätyttyä kohdetta ei tarvitse erikseen puhdistaa.

Pyydä tarjous