Peittauskoneet -ruostumattoman teräksen hitsaussaumojen puhdistus

Ruostumattoman teräksen puhdistus-, kiilloitus- ja merkkauskoneet

Nitty-Gritty -elektrokemialliset peittauslaitteet on suunniteltu ruostumattoman ja haponkestävän teräksen hitsaussaumojen puhdistukseen, kiilloitukseen sekä merkkaukseen. Laitteilla parannetaan lopputuotteiden arvoa ja laatua hitsauksen jälkeen.

Valikoimamme kattaa patentoidut laitteet (invertterillä) ruostumattoman teräksen peittaukseen, puhdistukseen, merkkaukseen ja kiillotukseen. Laitteet ovat erittäin kustannustehokkaita, nopeita käyttää ja turvallisia. Ne ovat sertifioituja käytettäväksi myös elintarviketeollisuudessa, missä peittaustahnalla tai hapoilla ei voi työskennellä. Pienimmät laitteet tarkoitettu TIG-saumoille ja suurimmat MIG-saumoille sekä pinta-aloille.

Nitty-Gritty peittauslaitteissa 

1. patentoitu höyryjen imu / puhallus
2. Invertteri -- ei mikroreikiä käsiteltyyn pintaan
3. patentoitu harja ja tehnopolymeerityyny
4. useissa malleissa myös automaattinen nestesyöttöpumppu

Peittauslaitteen käytön edut:

  • Nopeampi kuin perinteiset peittausmenetelmät hitsaussaumojen puhdistukseen
  • Passivointi nopeampi kuin laserpuhdistuslaitteilla
  • Turvallisempi ja ekologisempi kuin perinteiset peittausmenetelmät
  • Soveltuu työskentelyyn kenttäolosuhteissa

Valikoimassamme löytyy myös nopea testauslaite ruostumattomien teräksien eri laatujen selvittämiseen sekä laserpuhdistuslaite. 

Elektrolyytillä varustetut koneet ruostumattoman teräksen viimeistelyyn, invertteritekniikalla: ne takaavat erinomaisen, nopean lopputuloksen, mahdollisimman vähän hukkaa, eivät vaadi huuhteluvettä ja niitä voidaan käyttää tehdastehtaiden pienissä tiloissa. Nykyään sekä ruostumattoman teräksen elektrolyyttisen puhdistuksen alan asiantuntemuksen että jatkuvien tutkimus- ja kehitysinvestointien ansiosta Nitti-Gritty on ainoa yritys maailmassa, joka pystyy tarjoamaan vaihtoehtoisia peittausratkaisuja käyttämällä tehokasta järjestelmää hitsien puhdistukseen ja passivointiin sekä innovatiivinen järjestelmä sekä teräksen että ruostumattoman teräksen välittömään hapettumisenpoistoon. Nykyään Nitty-Grittyn sekä teräksen että ruostumattoman teräksen kiillotustuotteiden ansiosta jokainen voi saada poikkeuksellisen kiillon innovatiivisilla, nopeilla, turvallisilla ja ympäristöystävällisillä ratkaisuilla, jotka on suunniteltu elintarvike- ja lääketeollisuudelle.

RST-hitsaussaumojen puhdistus ja kiilloitus koneella on nopea ja helppo tapa viimeistellä työ.