Juurisuojatahna 0,5kg

Stain flux Juurisuojatahna

  • Suojaa hapettumisesta, toimii juuritukena
  • Soveltuu kaikille teräksillä joiden nikkelipitoisuus on alle 25%
  • Puhdistaa sulaa epäpuhtauksista

Toimitusmuoto: Jauhe (sekoitetaan etanoliin), 0,5 kg paketti.

Pyydä tarjous

Juurisuojatahna

RST putkia hitsattaessa on tärkeää suojata juuren puoli hitsissä.Kun juurisuojakaasun käyttö on vaikeaa, voidaan käyttää juurisuojatahnaa. Se suojaa hitsauksessa hitsin juurta hapettumiselta ja toimii samalla hitsauksen juuritukena. StainFlux-juurisuojatahna on tarkoitettu käytettäväksi niukkaseosteisten ja ruostumattomien terästen kanssa(nikkelipitoisuus on enintään 25%).
 
Juurisuojatahna ei korvaa juurisuojakaasua vaan sitä käytetään silloin, kun suojakaasua ei voi käyttää. StainFlux suojaa juurenpuolta, muttei vastaa argonilla suojattua juurenpuolta.
 
StainFlux on jauheena, joka sekoitetaan teollisuusspiihin tai tislattuun veteen ennen hitsausta. Juurisuojatahnalle on kyky poistaa oksidisulkeumia ja päästöoksideja hitsauksen aikana. StainFlux korvaa kaasusuojan (jos rakenne vaikeuttaa kaasusuojan käyttöä juuripuolella), teipin ja keraamisen juurituen. StainFlux-juurisuojatahna toimii myös juuritukena jakamalla lämmön tasaisesti hitsin alapuolelle. Se vaikuttaa myös kemiallisesti puhdistamalla hitsisulaa epäpuhtauksista.

Orbitaalihitsaus ja putkihitsaustyökalut